Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Férfi gondolkodás

A Férfi gondolkodás!

images.jpg

A Férfi gondolkodása nagyon eltérő a Női gondolkodástól! Az agyi felépítéstől a felfogóképességig!

A férfi a jelent éli. (Nem képes a jövőbe látásra). Tisztelet a kivételnek!  Meggondolatlan és hirtelen cselekvésekre hajlamos! Nem számol tettei következményeivel, majd csak utólag szembesül vele. Nem képes az adott pillanatban felmérni a helyzetek magaslatát. Mivel egy másik világban él mint egy nő, sokszor nem értik meg egymást.

A férfi inteligencia nem érhet fel a női inteligenciához. A Férfi memória hang alapú illetve az illatok, szagokat és a teret, környezetet tárolja. Ezáltal a navigációs képességük nagyon jó! A Memória felépítése miatt a hangokra, kimondott szavakra, környezetre illetve illatokra, szagokra emlékszik. A férfi memória szelektál! A számára kevésbé fontos dolgok nem kerülnek a rövid távú memóriábol a hosszútávú memóriába. Ez a Férfi inteligencia fekete oldala. Mivel egyszerre csak 1 program fut az agyában nem képes több információt tárolni, csak azt amire éppen koncentrál. Ha azt akarjuk hogy figyeljen, ki kell zökkenteni és a figyelmét saját magunkra irányítani. Hiába beszélünk hozzá amikor csinál valamit! Úgy sem fog figyelni, nem fog emlékezni csak részletekre. Itt jön a képbe a szelektálás! Az adott cselekvésére koncentrál és más információt nem tárol csak azt! Ezért kell a figyelmét magunkra vonni. Hogy meg is maradjon a fejében az amit mondtunk neki. Mert máshogy olyan mint ha csak a falnak beszélnénk. 

A Férfi szerelme agyi szinten:

Amikor a férfi szerelmes csak arra tud figyelni! A Férfi szaporodási ösztönei az előtérbe kerülnek. Mivel abban a pillanatban csak az az 1 program fut. Csak az aktuális partnere jár a fejében és mindent elhanyagol, mert csak a szerelem program fut.

Képes bármit megtenni kedveséért ha kellő képpen szerelmes. Nem számol tettei következményével! Ha a Férfi szerelme messze lakik tölle, képes felmondani a munkahelyén, elköltözik a partneréhez vagy a közelébe. De azzal nem számol hogy nincs munkahelye! Mert arra nem tud figyelni. A munkahely program kikapcsolt és felvette a szerelem program a helyét. Elkezd hanyatlani és nagy hülyeségekre képes csak hogy vele legyen. A Férfi társunkal meg kell értetni hogy fontos számunkra, éreznie kell. Ezáltal vissza térhet a Munkahely program az előtérbe. A férfi gondolkodás elég egyszerű. Ha megérted a gondolkodás alap paramétereit akkor kezelni is tudod. A Nő tud Férfi ként gondolkodni ha akar. De a Férfi nem tud Nő ként.  A Nő sokkal nagyobb agyi kapacitással működik mint a Férfi. 

Ha a Férfi igazán szerelmes, számára a Nő mindennél fontosabb! 

Ez könnyen okozhatja a kapcsolat vesztét is. A Férfi társunkal meg kell értetni hogy ő is fontos nekünk és tegyünk érte. Ha a Férfi elkezdi azt érezni hogy nem fontos a partnerének akkor képes Nagyon nagy butaságokat tenni, csinálni aminek katasztrofális következményei lehetnek. 

Tisztelettel: Admin  T.J.