Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női gondolkodás

A Női gondolkodás

letoltes.jpg

A Női gondolkodás a Férfi számára bonyolult és érthetetlen! A Női agy sokkal nagyobb kapacitással képes működni illetve egyszerre több program is képes futni a háttérben. Képes egyszerre több mindent szelektálni és elmenteni a memóriába. Egyszerre több minden jár, fut a fejükben és még figyelnek is a körülöttük zajló eseményekre. Na erre a Férfi nem képes! A Női memória olyan mint a kis videók tárháza. Kép alapú memóriájuk miatt egy egész beszélgetést képesek megjegyezni ami több órás. A mimikátol kezdve a partnerük minden egyes mozdulatáig mindenre emlékeznek. A Női memória a tetteket és cselekvéseket raktározza. Ezért ha megbántasz egy nőt, az soha a büdös életben el nem felejti! (Bele égtél a retinájába) kategória. A Nők igazi túlélők köszönhetően a fejlettebb agyi működésük miatt. A Probléma megoldó képességük elég magas és az előrre látás képessége is meg van bennük. Mindig megfontoltan döntenek a legkissebb kockázatot vállalva. Ha egy adott témában látnak bármi kockázatot a bukásra akkor inkább el sem kezdik vagy bele sem vágnak. 66 szor át rágnak mindent mielőtt igent mondanak vagy nemet. A Férfiakkal ellentétben akik (majd lessz valami) módon mindenbe bele ugranak, hakell hanem. A Következményekkel pedig a későbbiekben számolnak. A Nő ennél okosabb! Jövőbe látási képességük mint egy misztérium a Férfi számára!

Amit eldöntöttek azon az isten sem változtat! Ami számukra kockázatos tényező vagy nem szolgál számukra hasznosan azt azonnal kivonják az életükből. Ez legyen bármi vagy bárki. Bögrétől kezdve az ember társakig. Ez a túlélő program. Ezért is van az a sok cipő, ruha, kabát, táska, stb. A túlélő ösztönük miatt. A Férfi számára 1 cipő az untig elég. De a nők számára a gyüjtögetés a tulélési ösztönük 1 része. Ha a Férfi meg is bolondul a sok cipőtöl meg a ruhátol, nem tud mit tenni! Ez egy evolúciós hagyaték az ősi időkből.

A Női szerelem

A Női agy a szerelem hatására nem korlátozódik mint a Férfié. A fészkelő ösztönük miatt olyan partnereket keresnek akik fedezni tudják igényeiket. Ez tudatalatt történik. pl. Olyan Férfit keresnek akik számukra biztonság érzetét kelti. Ezt az érzetet egy ápolt körszakáll is kiválthatja. Ez a fészkelő ösztön megnehezíti a Férfiak dolgát. A Női agy tudatalatt úgy műkodik: (Az vagy amit birtokolsz). Ez a nők számára sem egyszerű! Hiába vonzódnak egy adott Férfihoz, szerethetik őt. De! Az ösztönük mást diktál. Ezért alakulnak ki a Nő-Férfi barátság ami szeretetre épül nem pedig szexualitásra. Ez a Férfi számára érthetetlen és felfoghatatlan. Szeret? De nem is a párom! Akkor mégis hogyan szeret? Kategória.

A Nő szerelme nem annyira intenzív mint a Férfi szerelme. Mivel képes egyszerre több programot futtatni az agyában, ezért nem mindig a Férfié a főszerep. Amit a Férfi néha elég nehezen visel. Érthetetlen számára.  A Női és a Férfi gondolkodásmódok között sok eltérés van. Ezért sokszor nem értik meg egymást.

Tisztelettel: Admin  T.J.